Online sportfogadás: Focimeccs-özön nyereménynövelőkkel

október 8, 2021

A hétvége során három földrészen folytatódik a küzdelem a jövő évi katari világbajnokságra való kijutásért, az európai selejtezők 7. fordulójában az I csoportban Magyarország nemzeti csapata szombat este Albánia legjobbjait látja vendégül a budapesti Puskás Arénában.

A mérkőzés felvezetéseként a korosztályos Európa-bajnokság selejtezőinek keretében a 21 éven aluliak válogatottja Szegeden csap össze Lengyelország legtehetségesebb fiataljaival – a nemzetközi szinten leginkább várt találkozóra eközben Lausanne-ban kerül sor, ott Svájc–Hollandia meccset rendeznek, a vendégeknél többek között a Berlinben Dárdai Pálnál edződő Jurgen Ekkelenkamp, és a kiváló ifjú Bayern-csatár Joshua Zirkzee részvételével.

Az afrikai vb-selejtezők legjobban várt mérkőzése a péntek esti Egyiptom–Líbia összecsapás, a hazaiakat saját környezetükben meglepni igyekvő líbiaiak sikerére a legjobb oddsok mellett fogadhatnak váratlan eredményt szimatoló játékosaink.

Dél-Amerikában a világbajnoki selejtezők világjárvány miatt elhalasztott 5. fordulóját pótolják, a Kolumbia–Brazília, és az Argentína–Uruguay derbik szoros küzdelmeket ígérnek! Ez azonban nem tartja vissza a dél-amerikai kontinensen labdarúgásért felelős szövetségeket attól, hogy teljes brazil és argentin bajnoki fordulókat rendezzenek (a válogatottakba behívott futballisták hiányában), az Egyesült Államokban pedig négy, korábban elmaradt Major League Soccer-találkozót pótolnak be.

Az MLS góllövőlistáján az előkelő harmadik helyen áll Sallói Dániel, már csak ezért is számíthat fokozott figyelmünkre az amerikai liga, no meg azért, mert vasárnap estére a Minnesota United–Colorado Rapids találkozóra fogadhatnak 25%-os élő nyereménynövelővel vállalkozó kedvű játékosaink.

Péntek és szombat estére ugyanakkor egy-egy spanyol másodosztályú bajnoki mérkőzést jelöltünk ki ugyanerre az akcióra, előbb a Real Valladolid–Málaga, majd a Real Oviedo–Sporting Gijón találkozó kerül terítékre. A közelmúltban szebb napokat is látott, egykori élvonalbeli csapatok pénteki meccsén az eddig idegenben nyeretlen Málaga igyekszik javítani gyászos mérlegén, a hat meccse veretlen Oviedo pedig tovább folytatná jó sorozatát az élvonalba jutásra pályázó, éles helyzetekben rendre kitűnően vizsgázó szomszédvár képviselői, a gijóni piros-fehérek ellen.