Online sportfogadás: Fokozódnak az izgalmak vízilabdában

június 29, 2022

Tegnap a magyar csapat negyeddöntős győzelme megadta az alaphangot a női torna végjátékának, ma pedig a férfiakon van a sor. Märcz Tamás együttese csoportelsőként jutott tovább, így a negyeddöntő lesz számukra az első igazi erőpróba. Rögtön az ellen az olasz válogatott ellen, amellyel szemben nem fényes a mieink közelmúltbéli mérlege, de hát mikor jönne a revans, ha nem a mai napon, fantasztikus hangulatban? 

A lányoknál holnap már a döntőbe jutás a tét. Bíró Atiiláék ellenfele az ismét remek formában játszó Hollandia lesz, amely ellen viszont az utóbbi időben kifejezetten jól megy Leimeter Dóráéknak, egészen pontosan a magyarok a legutóbbi öt meccsüket megnyerték a Tulipánosok ellen. Könnyen lehet tehát, hogy hétvégén ünnepelhetünk majd a magyar csapat szereplése miatt, addig azonban az Unibetnél is száll a konfetti. A cég 25. születésnapja alkalmából december végéig minden hónapban kisorsolunk 8 millió forintot, a 25 szerencsés játékos fejenként 320 000 Ft extra készpénznyereményben részesül!

Folytatódik a wimbledoni torna, ezáltal pedig a tenisz fogadás is. Rafael Nadal a nehéz első körös mérkőzése után Ricardas Berankisszal küzd, Novak Djokovics az ausztrál Kubler ellen lép pályára, míg az este fénypontja a Tsitsipas-Jordan Thompson derbi lesz.

A lányoknál a legjobb oddsok mellett érdemes lesz figyelni a Halep-Flipkens és Kvitova-Bodgan meccsekre is. Tedd velünk még izgalmasabbá a tornát: iratkozz fel az ajánlatra és a wimbledoni tenisztornára tett minden nyertes fogadásoddal ranglista pontokat gyűjthetsz. Ha a legjobb 50 helyezett között végzel, akkor extra pénznyeremény üti a markodat a verseny végén!