Online sportfogadás: Folytatódik a csúcstenisz és a Bajnokok Ligája

április 14, 2021

Bár Fucsovics Márton az első fordulóban kiesett a viadalon, a Monte-Carlo Masters férfi tenisztorna egyéni és páros mérkőzései továbbra is a legjobb oddsok mellett csábítják az online sportfogadás teniszrajongóit, akiknek Nyerő Széria játékunkkal is kedveskedünk ezen a héten, a verseny ideje alatt. 

Ugyancsak játékra hívjuk a Bajnokok Ligája fogadás résztvevőit, a nyertesek számára ingyen élő fogadás lehetőségével fokozva az izgalmakat. Azokból pedig bőven jut szerda estére is, hiszen kiderül, a Manchester City, vagy a Borussia Dortmund lesz-e a PSG ellenfele az első elődöntőben? Haalandék idegenbeli gólja a dortmundi visszavágón sokat érhet, amit a sportfogadás során is érdemes számításba venni. A futballest másik nagy kérdése, lesz-e angol házi elődöntő a másik ágon a Liverpool és a Chelsea részvételével, vagy érvényesíti a papírformát a Real? A 13-szoros BL-, illetve BEK-győztes spanyolok a sorozat hatszoros győztese ellen, micsoda káprázatos futballcsemege, a sportfogadás tekintetében is!

Természetesen tekintettel vagyunk eközben a hazai színtérre is, hiszen ma, illetve holnap rendezik a Magyar Kupa elődöntőit: szerdán az egyelőre üres vitrinjét trófeákkal megtölteni igyekvő Kisvárda a tízszeres kupagyőztes Újpestet fogadja, csütörtökön pedig MTK-Fehérvár mérkőzésre kerül sor Budapesten. Az MTK összesen 12-szer nyerte meg a Magyar Kupát – igaz, legutóbb több mind húsz éve, 2000-ben –, a székesfehérváriak viszont mindössze kétszer, holott történetük során már hatszor jutottak el a fináléig.