Online sportfogadás: Folytatódik a női Európa-bajnokság

július 11, 2022

A katari vb-t az időjárási körülmények miatt télen rendezik, így a nyár fő futball eseményévé a női labdarúgó Európa-bajnokság avanzsált, ezek a meccsek váltak a foci fogadás legizgalmasabb találkozóivá.

A hétfői szünnap után kedden jön a Dánia-Finnország északi derbi és a spanyol-német rangadó is. 
Már a sorsoláskor az lehetett a benyomásunk, hogy ez a négyes a legerősebb, és az első forduló után ez a vélemény nem is dőlt meg, hiszen nagyon jó meccseket láthattunk. A dán-finn találkozón az életben maradás lesz a tét, egy iksz pedig egyik csapatnak sem lenne jó. A németek pedig ezúttal egy rangadón bizonyíthatják, hogy továbbra is a torna fő esélyesei.

A női labdarúgás egyre népszerűbb, de még mindig vannak, akik nem kaptak rá az ízére. Ajánld ezeket a fogadási lehetőségeket a barátaidnak, az Unibettel nem hibázhattok. Hívd meg barátaidat és szerezz bónuszpénzt összesen 75 000 Ft értékben! A meghívott barátaid pedig egy nagyvonalú üdvözlő bónuszt kapnak, tehát nem csak te, hanem ők is jól járnak.

Tenisz tekintetében is a legjobb oddsok széles választékával jövünk, ráadásul a héten Budapesten találkoznak a női tenisz kiválóságai, és szerencsére több meccsen is szurkolhatunk majd a mieinknek. A hétfői napon Babos Tímea az ukrán Baindl-lel küzd, míg Stollár Fanny ellenfele a torna egyik legnagyobb esélyese, Alexandra Sasnovich lesz. Kedden Udvardy Panna és Anna Bogdan találkozója ígérkezik izgalmasnak, de pályára lép a tegnap még másik versenyen döntőző Gálfi Dalma is. 

A magyar sikerek mellett ünnepeld az Unibetet is! A cég 25. születésnapja alkalmából december végéig minden hónapban kisorsolunk 8 millió forintot, a 25 szerencsés játékos fejenként 320 000 Ft extra készpénznyereményben részesül!