Online sportfogadás: Fontos idegenbeli meccsek

szeptember 21, 2022

Magyar szempontból felemás módon rajtolt el múlt héten a férfi kézilabda BL, a Veszprém egy szép sikerrel, míg a Szeged egy kellemetlen vereséggel rajtolt. Nincs azonban sok idő a búslakodásra, hiszen hamarosan jön a következő feladat. Előbb azonban Momir Ilics csapata lép ismét pályára, az Építőkre egy könnyűnek ígérkező túra vár Portóban. A portugál együttes nem csak a BL-ben, hanem a bajnokságban is vereséget szenvedett a legutóbbi mérkőzésén, meglepő lenne, ha épp most támadnának fel. 

A legjobb oddsok szempontjából azonban igazi csemege lesz a Szeged Nantes-i vendégjátéka, ugyanis a francia csapat kemény ellenfél, a bajnokságban például legutóbb a Montpellier-t verték. A kézilabdameccseket most egy különleges ajánlat is izgalmasabbá teheti: köss egy fogadást legalább 1500 Ft értékben egy kézilabda Bajnokok Ligája mérkőzésre és jóváírunk neked egy ugyanilyen értékű ingyenes fogadást, amit felhasználhatsz egy tetszőleges kézilabda meccsre!

A kézilabda fogadáson is túl is érdemes azonban szétnézni, hiszen csütörtökön folytatódik a Nemzetek Ligája. Nagyon izgalmasnak tűnik például a horvát-dán mérkőzés, ahol - bármilyen furcsa is kimondani - akár a csoportelsőség is eldőlhet, hiszen jelenleg ez a két együttes áll az 1. csoport első két helyén. A 4-es számú kvartettben Hollandia Lengyelország ellen lép pályára, az Oranje pedig valóban bebiztosíthatja első helyét az élő fogadás szempontjából fontos mérkőzésen. 

Ahogy azt megszokhattátok, a Nemzetek Ligája kapcsán sosem hagyunk cserben titeket: légy részese az NL-tippjátékunknak, válaszolj helyesen a kérdésekre, és vidd el a részed a 8 millió Ft-os nyereményalapból!