Online sportfogadás: Forrósodik a talaj Neymar lába alatt?

július 18, 2022

Nem nehéz kitalálni, hogy futball fogadás szempontjából mi a hét csúcspontja. A Fradi-Slovan Bratislava rangadó egyértelműen kiemelkedik a kínálatból, elvégre nem csak a tét óriási, de a pályán és a lelátón is kőkemény csaták várhatók. Természetesen mi sem megyünk majd el szó nélkül a magyar bajnok második körös megmérettetése mellett, most azonban fókuszáljunk egy másik témára, amely szintén izgalmakra adhat okot.

A nyári átigazolási piac ügyletei nem csak a labdarúgás rajongóit tartják lázban: az oddsok mesterei szintén figyelemmel követik a transzferekről szóló híreket, hiszen egy-egy világsztár klubváltása könnyen fogadás tárgya lehet. Cristiano Ronaldo sagáját már megénekeltük, most jöjjön egy másik portugál ajkú spíler, Neymar. A brazil válogatott támadója Párizsban eddig nem váltotta meg a világot és – jó eséllyel – már nem is fogja… A Paris SG egyértelműen Kylian Mbappét nevezte meg, mint a jövő sztárjátékosát, de talán még Lionel Messi is megelőzte egykori barcelonai harcostársát az extraklasszisok rangsorában. Sőt, ha ez nem lett volna elég, a 20 esztendős, szupertehetségnek kikiáltott Hugo Ekitike is érkezett a Reims csapatától…

Neymar körül tehát elfogyni látszik a levegő, ugyanakkor nincs, aki mentőövet dobjon a bajban lévő brazilnak: sokat sérült, óriási a fizetési igénye, ráadásul talán már túl van a legjobb évein. Felmerült a Chelsea, a Newcastle United és a Manchester United neve, ám Angliában még keményebb a játék, így kérdés, évi hány mérkőzést tudna vállalni Neymar. A Bayern München – bár helyet kapott a legjobb oddsok között – aligha csapna le a támadóra, míg Olaszországban biztosan tudna érvényesülni a brazil cselgép, a talján klubok pénzügyi helyzete ugyanakkor közel sem rózsás. Irány a távol-keleti aranybányák egyike? Vagy az MLS lesz a végső állomás? Benne van a pakliban!