Online sportfogadás: Francia sztárcsapattal küzd a Ferencváros

március 20, 2023

A futballmeccsek ezúttal a hét második felében indulnak be, hiszen válogatott hetek következnek, ez viszont lehetőséget ad arra, hogy kicsit jobban szétnézzünk más sportágakban is.

Rögtön adja magát a kézilabda, amely a történelminek ígérkező Szeged-Veszprém párharc előtt is tartogat izgalmakat, a Ferencváros ugyanis a francia sztáregyüttes, a Montpellier ellen próbál bejutni a legjobb nyolc közé az Európa-ligában. A Fradi egy utolsó pillanatos góllal jutott tovább a csoportból, a francia együttes viszont tükörsimán, csoportelsőként abszolválta az első fordulót - nem kérdés tehát, hogy ki a párharc esélyese, az általunk kínált legjobb oddsok szerint is nagy esély van a francia továbbjutásra, de a kézilabda fogadás legmerészebbjei bízhatnak a Fradiban. 

Kedd hajnalban számtalan NBA-meccs is vár ránk, amelyekre természetesen szintén a legjobb oddsokkal készülünk. Izgalmasnak ígérkezik a Philadelphia 76ers és a Chicago Bulls mérkőzése. Előbbi csapat már biztos rájátszás-résztvevőnek tekinthető, a Bulls-nak viszont még minden győzelem sokat jelenthet a playoff-ba vezető úton. Remeknek ígérkezik továbbá a már szintén jó pozícióban lévő New York Knicks és a Minnesota Timberwolves derbije - utóbbi együttesnek még szintén küzdenie kell a legjobbak közé kerülésért, de hát épp azért válhatnak ezek a meccsek az online fogadás izgalmas eseményévé.