Online sportfogadás: French Open, jégkorong-vb és Balti Kupa

június 1, 2021

A francia nyílt teniszbajnokság keddi játéknapján többek között olyan hírességek lépnek pályára, mint Venus Williams, Rafael Nadal, és Novak Djokovics, érdemes hát nyomon követni a párizsi French Open küzdelmeit, egyúttal részt venni a tornához kapcsolódó tenisz fogadás bajnokságunkban, melynek összdíjazása 8 millió forint!

Kedden ér véget a Rigában zajló jégkorong-világbajnokság alapszakasza, az A csoportban a Szlovákia–Csehország, illetve az orosz-fehérorosz találkozó eredményeitől függetlenül a negyeddöntősök mezőnye már kialakult: Svájc, Szlovákia, Csehország, illetve az Oroszországot képviselő együttes lép a jégre a csütörtöki negyeddöntőkben. A B jelű nyolcasból Finnország és az Egyesült Államok helye biztos a legjobb nyolc között, a maradék két helyért Kanada, Lettország, és Németország nemzeti csapatai küzdenek. Érdemes a fogadás lehetőségeinek kihasználása mellett bekapcsolódni jégkorong-vb tippversenyünkbe is, melynek első öt helyezettje 160 ezer forinttal gazdagodik.

Aki ma sem szívesen szakadna el a futball fogadás örömeitől, maradhat Északkelet-Európában, ugyanis indul a Balti Kupa, melyen hagyományosan Lettország, Észtország és Litvánia válogatottjai mérik össze erejüket. A barátságos torna, melyhez kapcsolódóan a legjobb oddsok mellett kínál játéklehetőséget az online sportfogadás, Litvánia–Észtország meccsel veszi kezdetét, pénteken Lettország–Litvánia találkozóval folytatódik, majd jövő csütörtökön Tallinban az Észtország–Lettország mérkőzéssel zárul. Az ezredforduló óta megrendezett kilenc tornából hetet a lettek nyertek, a címvédő játékoskeretében most is több ismerős arc tűnik fel: többek között a magyar válogatott Kecskés Ákos csapattársaként az FC Luganóban, a svájci élvonalban futballozó Mārcis Ošs, a Kaposvári Rákóczi színeiben tavaly tavasszal a magyar első osztályban szerepelt Igors Tarasovs, és a gólerős csatár Vladislavs Gutkovskis, aki nemrég Lengyel Kupát nyert Raków Częstochowa együttesével.