Online Sportfogadás: Futballdömping és teniszőrület

augusztus 15, 2018

Igazán tartalmas heteken, hónapokon vagyunk túl sportfogadás szempontjából is és továbbra sincs megállás! Lassan véget érnek a Bajnokok Ligája, illetve az EL-selejtezők, ráadásul idén egy magyar csapat is ott lesz már minimum az Európa Liga csoportkörben. Sőt, a MOL Vidi FC-nek még arra is van esélye, hogy a BL főtáblájára kerüljön! Ehhez az AEK Athén elleni párharcot kellene sikerrel letudni, aminek az első meccse a jövő héten lesz és természetesen a legjobb oddsok között válogathatsz majd ennek kapcsán is.

Addig pedig az induló topligák küzdelmei garantálják, hogy a soron következő hétvége se teljen eseménytelenül. Az online sportfogadás pedig remek lehetőséget biztosít arra, hogy még tovább növeljük az izgalmakat. Az sem baj, ha esetleg nincs még egy-két jó tipped a meccsek előtt, mert az élő fogadás is rendelkezésedre áll majd.

A tenisz rajongóinak is van egy jó hírünk: a Cincinatti Open küzdelmeire minden nap élő nyereménynövelővel köthető fogadás, ezt a lehetőséget tényleg nem érdemes kihagyni! A részleteket a linkre kattintva találod: https://hu1.unibet.com/promotions/sportsbook-promotions/cincinnati-open