Online sportfogadás: Hálaadás a tengerentúlon, rangadók az európai topligákban

november 26, 2021

Ha hétvége, akkor számtalan meccs az európai topligákban, ez most sincs másként, jó néhány színvonalasnak ígérkező derbi vár a sportfogadás rajongóira. A Serie A következő fordulójában kiemelt figyelem övezi majd a Juventus-Atalanta találkozót: jelenleg utóbbi csapat áll előkelőbb helyen a tabellán, de Massimiliano Allegri gárdája is kezd magára találni. A hétközi BL fordulóban egyik csapat sem ért el kedvező eredményt, így nem kérdés, fontos lesz ez a mérkőzés mindkét fél számára. 

Szombaton a Barcelona Villarreal elleni vendégjátéka is izgalmasnak ígérkezik, de vasárnapra is marad csemege a labdarúgás fogadás szerelmesei számára, a Serie A-ban a Napoli és a Lazio csap majd össze, a Premier League-ben pedig a Manchester United látogat a Chelsea otthonába. Fogadj hármas, négyes vagy ötös kötésben labdarúgó mérkőzésekre, és 10, 20 vagy 30 százalékos nyereménynövelő lesz a tiéd! Ráadásul jó pár összecsapást élőben nézhetsz az Unibet TV-n, a BetStream szolgáltatásnak hála pedig a legjobb oddsok, valamint az élő fogadás opció is a rendelkezésedre állnak a mérkőzések teljes játékideje alatt.

Hálaadás alkalmából valóságos amerikai sportdömping vár ránk a hétvégén. Az NFL-ből a Cincinnati Bengals és a Pittsburgh Steelers, a Los Angeles Chargers és a Denver Broncos, illetve a San Francisco 49ers és a Minnesota Vikings meccsét ajánljuk. Az NHL-ben jégre lép a Nashville Predators, valamint a New Yersey Devils. A kosárlabda fogadás és a legjobb oddsok kedvelői számára pedig a Golden State Warriors-Portland Trail Blazers, illetve a Chicago Bulls-Miami Heat meccs tűnhet izgalmasnak. Tippeld meg a major sportok pikáns párharcainak kimenetelét, majd teljesíts még több izgalmas kihívást, hogy értékes nyereményeket zsebelj be!