Online sportfogadás: Három kőkemény meccs vár női kéziseinkre…

november 9, 2022

Nagy tervekkel érkezett meg Ljubljanába a magyar női kézilabda-válogatott: a legjobb nyolc elérése volt az Európa-bajnokságra kitűzött cél, azonban ennek teljesítése – jelen pillanatban – rendkívül távolinak tűnik. A kézilabda fogadás veteránjai két sikerrel számolhattak a csoportkörben, hiszen a magyar válogatott jobb erőkből áll, mint Svájc és Horvátország nemzeti csapata. Nos, nem igazolódott be a papírforma: a helvétek ellen ugyan – igencsak nyögvenyelősen, de – sikerült nyerni, a horvátok azonban legyőztek minket, akárcsak Norvégia – igaz, ott nem is sugalltak mást az oddsok.

A középdöntő azért így is összejött, ugyanakkor a hozott pont nélkül és megtépázott önbizalommal érkező magyar csapat nem sok jóra számíthat a hátralévő három mérkőzésen. Kezdésképpen rögtön a világbajnoki bronzérmes Dánia jön szembe, majd a csoportját megnyerő, azonban egy kissé talán gyengébb Svédország a következő ellenfél. Végül Szlovénia legjobbjai ellen zárják a középdöntőt a lányok: délnyugati szomszédjaink hazai közönség előtt komoly meglepetésekre képesek, Dániát és Szerbiát is legyőzték, annak ellenére, hogy az utóbbi idők nagy tornáin rendre a 16. hely környékén végzett a csapat.

Reálisan nézve, a legjobb nyolc között végezni utópisztikus elvárásnak tűnik, főleg annak fényében, hogy egyedül a magyar válogatott nem tudott pontot hozni a csoportkörből. Egy esetleges bravúrgyőzelem még mindig kevésnek bizonyulna, két siker szükséges az üdvösséghez…

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj legalább 1500 Ft értékben a magyar női kézilabda-válogatott Eb-meccseire és egy 1500 Ft értékű ingyenes fogadás üti a markodat, amelyet bármelyik kézilabda mérkőzésre felhasználhatsz!