Online sportfogadás: Háromesélyes meccsek az EL-ben és az Orosz Kupában

április 8, 2021

Mai futballesténk az Európa Liga negyeddöntőinek első mérkőzéseiről szól, a legjobb nyolc közé a sorozat szellemiségéhez méltón a topligás sztárklubok mellett az európai második vonal képviselői is befértek. Használd ki az élő fogadás előnyeit és hozd ki a legtöbbet a mai, sportfogadás szempontjából különösen érdekes napból!

Az Arsenal Londonban fogadja a cseh bajnok Slavia Prahát, amely a hazai színtéren immár több, mint egy teljes éve nem talál legyőzőre, legutóbbi vereségét viszont éppen az Európa Ligában, a Bayer Leverkusen otthonában szenvedte el még december elején. A Slaviához hasonlóan bivalyerős horvát bajnok Dinamo Zagreb a legutóbbi öt mérkőzését magabiztosan megnyert Villarrealt fogadja. A Sárga Tengeralattjáró legutóbbi bajnokiján éppen azt a Granadát győzte le magabiztosan, amely ma este a Manchester Uniteddel mérkőzik, ez lesz a két együttes történelmi első találkozója az Európa Ligában. Az online sportfogadás igazi szépsége, ha olyan meccset találunk, amelynek egyáltalán nincs sporttörténeti előzménye!

Ahhoz is sokat kell visszalapoznunk az almanachokban, hogy a holland listavezető Ajax Amszterdam és az AS Roma legutóbbi mérkőzését megtaláljuk, egészen a Bajnokok Ligája 2002-2003-as idényéig: akkor Hollandiában többek között Zlatan Ibrahimovic góljával 2-1-es Ajax-győzelem, míg az olasz fővárosban 1-1-es döntetlen született.

Aki azonban az EL-nél egzotikusabb virtuális utazásra, sportfogadásra és a legjobb oddsokra vágyik, annak figyelmébe ajánljuk az Orosz Kupa két mai negyeddöntőjét: a két fővárosi csapat közül a Dinamo Moszkva a másodosztály listavezetőjéhez, a Krilja Szovjetovhoz látogat, amely otthonában, Szamarában tavaly augusztus, azaz 17 tétmérkőzés óta veretlen; a CSZKA Moszkva újonnan kinevezett trénere, a horvát Ivica Olić vezetésével ismét az Arsenal Tula ellen mérkőzik, akik ellen az egy hónappal ezelőtti bajnokin – még az előző vezetőedzővel – a katonacsapat 2-1-es vereséget szenvedett.