Online sportfogadás: Hátvédgondokkal küzd Brazília…

december 5, 2022

Négy lezajlott párharc, négy topcsapat a negyeddöntőben. Eddig egyetlen vb-nyolcaddöntőn sem tudták borítani a papírformát az esélytelenebb csapatok, így alakult ki a Hollandia-Argentína csúcsmeccs, na meg a Franciaország-Anglia szuperrangadó. Hétfőn és kedden egyaránt két-két mérkőzést rendeznek, a tét a nyolc közé jutás, az oddsok alapján pedig már a találkozók előtt borítékolhatónak tűnik, hogy mely csapatok álma folytatódik tovább.

Elméletben Horvátország válogatottjának könnyedén ki kellene ejtenie Japán legjobbjait, azonban a „kék szamurájok” eddig mindhárom meccsükön sokkolták a világot (pozitív és negatív értelemben egyaránt), a futball fogadás rajongóit pedig alaposan összezavarták a Németország-Spanyolország páros ellen elért sikerekkel, valamint a Costa Ricától elszenvedett vereséggel. Apropó, Spanyolország: a „vörös fúria” csak a második helyen lépett tovább a csoportból, igaz, így a könnyebb ágra került, a Marokkó elleni mérkőzést viszont már nem vehetik félvállról Luis Enrique tanítványai.

Neymar visszatér? Ha hihetünk a híreknek, akkor a „selecao” tízese felépült sérüléséből és bevethető lesz Dél-Korea ellen. Kérdés, hogy Tite mer-e kockáztatni és a kezdőbe nevezi-e a nem száz százalékos Neymart egy jóval szerényebb játékerőt képviselő ellenféllel szemben. A kanárisárgáknak nem ez az egyetlen gondjuk: nincs balhátvédjük, miután Alex Sandro és Alex Telles is kidőltek, Gabriel Jesus szintén nem léphet már pályára a tornán, de Danilo is maródi…

A Svájc ellen készülő portugálok kerete nem ennyire foghíjas, de kérdések, aggályok ott is felmerülnek. A legnagyobb: vajon Cristiano Ronaldónak a kezdő tizenegyben a helye? Fogadj kötésben az utolsó négy nyolcaddöntőre és zsebelj be akár 30%-kal megnövelt nyereményt!

Az Unibet elképesztő ajánlatok és bónuszok egész garmadájával vár a foci vb ideje alatt: lépj be a szurkolói zónába és próbálj ki mindent! Első lépésként válaszolj helyesen tippjátékunk kérdéseire és máris egy 12 ezer Ft értékű ingyenes fogadás ütheti a markodat!

Egy győztes szelvény összerakásához óriási segítséget nyújt a megújult Fogadásépítő, míg megannyi meglepetés sportfogadás bónusz valósággal az öledbe hullhat, ha szerencsés vagy – a vb ideje alatt bármi megtörténhet!