Online sportfogadás: Hétfő esti ellenfélnéző

január 23, 2023

A magyar válogatott Svédország vasárnapi esti győzelmének köszönhetően bejutott a férfi kézilabda világbajnokság legjobb nyolc csapata közé, így a hétfői játéknap egyik kérdése az lesz, hogy ki vár majd a magyar válogatottra a negyeddöntőben. Ez az este egyik csúcsrangadóján, a Dánia-Egyiptom mérkőzésen fog eldőlni, ráadásul a dán együttesnek a horvátok elleni pontvesztés miatt csak egy győzelem jelentene csoportelsőséget. 

Ezt leszámítva is lesznek olyan találkozók, amelyek csemegeként szolgálhatnak kézilabda fogadás szempontjából. Hollandia és Szerbia saját csoportjának harmadik helyéért vív majd kiélezett mérkőzést, Norvégia és Németország pedig a hatosuk döntőjében méri össze tudását. 

Ellenféltől függetlenül biztos, hogy nem a magyar csapat lesz majd a negyeddöntő esélyese, de a mieink már bizonyították Izland ellen, hogy képesek meglepetést okozni. 

Időközben zajlik az Australian Open is, a második héten pedig már igen nagy a mérkőzések tétje. Ezúttal a férfiaknál és a nőknél is igen nyílt a verseny, egyedül az tűnik biztosnak, hogy Novak Djokovic ott lesz a végelszámolásnál. A keddi napon is remek mérkőzések várnak ránk. A Khachanov-Korda mérkőzésen két meglepetésember csap össze a férfiak versenyében, a nőknél pedig Jessica Pegula éa Viktoria Azarenka, két generáció két klasszisa játszhat izgalmas mérkőzést. 

Vegyél részt az Australian Open apropóján indított fogadás bajnokságunkban, ahol a legjobb 50 játékos 8 millió Ft extra nyereményen osztozik a bajnokság végén!