Online sportfogadás: Hétfői mérkőzések és Bajnokok Ligája rájátszás

augusztus 15, 2022

Javában dübörögnek a topligák, nem csoda, hogy már sorozatban a második hétvége telt a labdarúgás és a futball fogadás bűvöletében. Mind az öt nagy európai bajnokság útjára indult, akadnak azonban olyan csapatok, akik még egyetlen mérkőzést sem játszottak, miután a találkozójuk a hétfői kínálatban kapott szerepet. A Liverpool speciel pont nem ilyen, a „vörösök” már túl vannak egy Fulham elleni ikszen, így a Crystal Palace ellen nincs más választásuk: érvényesíteni kell a papírformát! Az oddsok alapján sima győzelem várhat Jürgen Klopp csapatára.

Na, de vissza a bemutatkozó csapatokhoz, hiszen nem egy patinás klub lép pályára hétfőn: Spanyolországban az Athletic Bilbao, a Real Betis és az Atlético Madrid hármasára érdemes figyelni, míg Olaszországban déli és északi nagycsapatok is pályára lépnek, a Napoli a Hellas Verona vendége lesz, a Juventus pedig a Sassuolo gárdáját fogadja. Mindkét bajnokaspiráns klub alaposan megizzadhat a három pontért…

Kedden és szerdán is folytatódik a futballőrület: érkezik a Bajnokok Ligája play-off köre, itt már a csoportkörbe jutás a tét! A résztvevő csapatok közül kiemelkedik a Benfica, valamint a PSV-Glasgow Rangers párharc, de a Crvena Zvezda is visszavágyik a legjobbak közé, míg a Bodø/Glimt és a København szintén odaérhet a főtáblára. Válogass a legjobb oddsok közül, fogadj kötésben a Bajnokok Ligája rájátszására és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!