Online sportfogadás: hétfőig kell várni a hétvége legnagyobb rangadójára

augusztus 19, 2022

Egy héttel ezelőtt Itáliában és Spanyolhonban is megindultak a labdarúgó ligák küzdelmei, délen tehát a második, míg a maradék három topbajnokságban a harmadik fordulót rendezik a magyar államalapítás ünnepének hétvégéjén. A pénteki találkozók jó lehetőséget kínálnak egy-két bemelegítő futball fogadás megkötésére, az igazi meccsdömping azonban szombaton kezdődik. 

Az Arsenal rendkívül magabiztosan kezdte a szezont, az „Ágyúsok” projektjére mindenképpen érdemes odafigyelni, nagy dolgokra lehetnek képesek idén, remek formájuk következő áldozata a Bournemouth lehet. Németországban egy magyaros találkozó kapcsán válogathatunk a legjobb oddsok közül: az Union Berlin parázs mérkőzést vívhat az RB Leipzig ellen. A napot a Celta Vigo és a címvédésre áhítozó Real Madrid csörtéje zárja.
Vasárnap eggyel nő a tét: a kőgazdag klubok randevúján ezúttal a Manchester City látogat a Newcastle United otthonába.

Franciaországban az utolsó két kiírás bajnokai találkoznak a hét legutolsó napján: az oddsok alapján a PSG – idegenbeli – győzelmére komoly esély van, a Lille azonban nem egyszer megtréfálta már a fővárosiakat. Ugyanebben az időpontban a regnáló olasz bajnok AC Milan az Atalanta vendége lesz, Spanyolországban pedig az Atlético Madrid-Villarreal és a Real Sociedad-Barcelona mérkőzés szegezi a képernyő elé a futballimádókat.

A legnagyobb attrakció azonban hétfőre marad: a Manchester United-Liverpool örökrangadó presztízséről aligha kell sokat beszélni. A csapatok formájáról viszont annál inkább, miután a Liverpool két mérkőzésen csak két pontot szerzett, míg a Manchester United nulla ponttal, pocsék formában, rengeteg kapott góllal vesztegel a tabella utolsó helyén. Persze, a derbiken ez kevésbé számít, bármi megtörténhet az „Álmok Színházában”!

Fogadj legalább 1500 Ft értékben bármelyik labdarúgó mérkőzésre, vegyél részt a promócióban és legyen a tiéd egy 10 ezer Ft értékű ingyenes fogadás!