Online sportfogadás: Hétközi bajnoki fordulók és kupameccsek

október 25, 2021

Véget ért a hétvégi rangadó cunami, ám csak egyetlen napjuk van szusszanni a futball fogadás szerelmeseinek, ugyanis kedden már ismét útjára indul a labda szerte Európában, méghozzá bajnoki- és kupamérkőzéseken. Olaszországban és Spanyolországban hétközi fordulóval száguld tovább a pontvadászat (míg Franciaországban a botrányba fulladó Nice-Marseille csörtét pótolják), ezen összecsapások pedig kiszámíthatóbbnak ígérkeznek, mint a gyakran lutri kupamérkőzések. Bár igazi rangadót nem rendeznek, érdemes lehet tippelni a találkozókra, egyszerre akár többre is. Fogadj hármas, négyes vagy ötös kötésben, és 10, 20 vagy 30 százalékos nyereménynövelő lesz a tiéd!

Angliában a Ligakupa küzdelmei folytatódnak, Németországban pedig a DFB Pokal – magyar érdekeltségű – meccsei közül szemezgethetünk. Kövesd élőben a hétközi bajnoki- és kupamérkőzéseket az Unibet TV-n, a BetStream szolgáltatás jóvoltából pedig az élő fogadás megkötéséhez sem kell levenned a szemedet a képernyőről, így tényleg semmiről nem maradsz le!

Valami újdonságra vágysz? Nem elég, hogy elkezdődött az NHL és az NBA idény, egy vadonatúj promócióval is kedveskedünk játékosainknak: nincs más dolgod, mint teljesíteni a heti küldetéseket és bezsebelni az elképesztő jutalmakat! Menj végig mind a négy szinten, amelyek egyenként három feladatot tartalmaznak, teljesítésük után pedig értékes sportfogadás és kaszinó nyeremények várnak – erről nem érdemes lemaradni!