Online sportfogadás: Hétközi fordulók Európában

augusztus 31, 2022

Közelednek az őszi Nemzetek Ligája selejtezők és már a katari foci vb is majdnem itt van a nyakunkon: nem csoda tehát, hogy alaposan belehúznak az európai labdarúgó ligákban. Hétközi fordulót rendeznek Angliában, Franciaországban, Olaszországban, Hollandiában és Magyarországon is – indulhat a futball fogadás!

Kezdjük a hazaival: az NB I-ben két fővárosi rangadó és a Paks-Kisvárda találkozó ad okot izgalomra. Már-már bizonyosra vehető, hogy utóbbi mérkőzésen potyognak majd a gólok, a Paks ugyanis ritkán játszik unalmas és találatokban kevéssé bővelkedő találkozókat. A Vasas és a Ferencváros ütközete – a legjobb oddsok alapján – inkább egyoldalú mészárlás lesz, ugyanakkor egy rangadón bármi megeshet, még az is, hogy a regnáló bajnok Fradi megbotlik idegenben… A Bozsik Aréna igazi roncsderbi színhelye lesz: a Honvéd és az Újpest is kriminálisan kezdte a szezont, a lilák a bajnokság sereghajtói, de Kispesten sem lehet pozitívumokról beszélni, sőt.

Európa többi részén nem számolhatunk be rangadókról, esetleg a West Ham-Tottenham londoni ütközetet említhetjük meg a téma kapcsán. Persze, ettől még izgalmas meccsekből nem lesz hiány: a Liverpool-Newcastle találkozó, az Arsenal-Aston Villa csörte és a Leicester City-Manchester United összecsapás is kiemelkedik a mezőnyből, még akkor is, ha az oddsok csak egyetlen esetben jósolnak szoros küzdelmet. A Ligue 1 és a Serie A kapcsán most kissé csendesebb fordulóról beszélhetünk, amelyet Itáliában egy rangadókkal tömött hétvége követ!

Fogadj hármas, négyes vagy ötös kötésben és vágj zsebre akár 10%, 20% vagy 30%-kal megnövelt nyereményt!