Online sportfogadás: Hétvégén a Hungaroringé a főszerep

július 29, 2022

Nyár vége, július utolsó, forró hétvégéje. Mind tudjuk mit jelent ez: végre Magyarországon randevúzik az F1-es mezőny! A Magyar Nagydíj hagyományosan az utolsó futam a nyári szünet előtt, így kiemelt jelentőséggel bír, pláne most, hogy szoros küzdelem folyik a bajnoki címért. Bár kérdés, hogy mennyire igaz ez még, hiszen Charles Leclerc múlt héten nagyot hibázott és sok pontot bukott. 

A hétvégén minden bizonnyal a hazai nézettségi rekord is megdől majd, mi pedig szokás szerint remek ajánlatokkal készülünk az eseményre: Köss egy fogadást a szabadedzések egyikére vagy az időmérő edzésre legalább 2000 Ft értékben és jóváírunk neked egy 2000 Ft értékű ingyenes fogadást, amit felhasználhatsz a vasárnapi Magyar Nagydíjra.

A legjobb oddsokkal készülünk a foci fogadás iránt érdeklődők számára is. Vasárnap jön a női foci Európa-bajnokság döntője, Anglia és Németország játszhat majd komoly rangadót, a Wembley-ben pedig a hírek szerint teltház várja majd a csapatokat. 

A magyar szurkolók örülhetnek az NB I indulásának is. Szombaton két újonc, a Vasas és a Kecskemét vívhat izgalmas mérkőzést, vasárnap a MOL Fehérvár a Paks-, a Ferencváros a Puskás Akadémia ellen játszik majd. 

Ünnepeld az újrainduló szezont és az Unibet 25. születésnapját! December végéig minden hónapban kisorsolunk 8 millió forintot, a 25 szerencsés játékos fejenként 320 000 Ft extra készpénznyereményben részesül!