Online sportfogadás: Hétvégi futball-láz élő bónuszokkal

április 23, 2021

Az utolsó áprilisi hétvége bőven ellát minket sportfogadásra csábító mérkőzésekkel, külön is kiemelnénk azonban a legjobb oddsok mellett igénybe vehető élő fogadás lehetőségét, melyhez három kiemelt meccset rendelünk. A 25%-os élő nyereménynövelő ajánlatunk pénteki mérkőzése a 21 órakor kezdődő Stade Reims-Olympique Marseille francia bajnoki, az OM a márciusban kinevezett argentin tréner, Jorge Sampaoli vezetésével igyekszik elcsípni a Ligue 1-ben a még nemzetközi szereplést érő ötödik helyezést. Nem lesz könnyű dolguk Reimsben, hiszen a stabil középcsapatot működtető hazaiak idei 16 bajnoki mérkőzésükből mindössze kettőt veszítettek el, azokat is idegenben, minimális, egygólos különbséggel – vajon a Marseille képes lesz-e megszakítani a nagy 2021-es hazai bajnoki veretlenségi sorozatot, vagy a szerb válogatott kapus, Predrag Rajkovics ismét túl jár a vendégcsatárok eszén?

Szombat este szintén 21 órától a Real Madrid-Real Betis találkozón a szenzációs formában futballozó Karim Benzema egy régi ismerős ellenféllel, a chile válogatott rutinos kapusával, Claudio Bravóval néz farkasszemet, bízunk benne, hogy az online élő sportfogadás szerelmeseinek (is) nagy örömére! A francia gólvágó legutóbbi tíz mérkőzésén éppen tízszer talált a kapuba, a sevillai zöld-fehérek eközben utolsó tíz bajnokijukon mindössze egy vereséget szenvedtek el, igaz, épp az örökké legfájóbbat, a városi rivális Sevilla FC ellen.

A hétvége utolsó napja dupla élvezetet hoz futball fogadás szempontjából: a Fehérvár-FTC magyar bajnoki mérkőzés mellé 1500 Ft ingyenes élő fogadási ajánlattal kedveskedünk a friss bajnok Ferencváros számára többek között az is tét, hogy a maradék három fordulóban képes lesz-e folytatni immár 15 mérkőzéses bajnoki veretlenségi sorozatát? A székesfehérvári rangadó 17 órakor kezdődik, fél órával később pedig Londonban, a Wembley-ben is felharsan a kezdő sípszó az angol Ligakupa döntőjén, a fináléban a Manchester City a Tottenham Hotspurrel csap össze - természetesen erre a meccsre is vonatkozik 25%-os élő nyereménynövelő ajánlatunk. Begyűjti-e tíz év alatt hatodik Ligakupáját is a City, vagy meglepetést okoz az utoljára 2008-ban győztes Spurs?