Online sportfogadás: Hétvégi meccsdömping a válogatott szünet előtt

augusztus 27, 2021

Jövő héten folytatódnak a 2022-es labdarúgó-világbajnokság selejtezői, egy bajnoki fordulóra azonban még van idő a nyár utolsó hétvégéjén. Rangadókból nem lesz hiány, főleg Anglia jeleskedik ezen a téren: a Manchester City és az Arsenal, valamint a Liverpool és a Chelsea összecsapásának kapcsán elégedetten dörzsölhetik a tenyerüket a futball fogadás kedvelői.

Az nem is lehet kérdés, hogy minden mérkőzésen a legjobb oddsok közül válogathatnak az Unibet játékosai, ráadásként pedig akadnak olyan találkozók, melyekre 25%-os élő nyereménynövelővel köthetsz fogadást. A hétvégén érdemes lesz odafigyelni a Real Madrid csapatára (és nem csak az Mbappé-ügy miatt), valamint a francia bajnokságra, ahol a Lyon és a PSG e heti mérkőzései is helyet kaptak állandó promóciónkban. Vajon Lionel Messi végre bemutatkozik Párizsban? Alighanem változnak majd az oddsok, ha az argentin klasszis is ott lesz a gyepen.

Érdemes még szót ejteni az olasz és a német bajnokságról, is, ahol ugyan igazán nagy rangadó nélkül pörög majd le a második, illetve a harmadik forduló, amelynek minden percét élőben nézheted az Unibet TV-n. Bizony, az öt európai topliga közül négy (Bundesliga, Serie A, La Liga, Ligue 1) megtalálható az Unibet streaming kínálatában! Nézd élőben a szezon minden mérkőzését és használd az élő fogadás funkciót, hiszen most egy pillanatra sem kell levenned a szemed a képernyőről ahhoz, hogy újabb és újabb fogadásokat köss!