Online sportfogadás: Hétvégi meccsdömping megnövelt nyereményekkel

április 30, 2021

A labdarúgás nyújtotta hétvégi meccsözönből szokás szerint minden estére egy-egy találkozót választottunk ki, melyekre érvényes 25%-os élő nyereménynövelő akciónk. A pénteki mérkőzés ráadásul erős magyar érdekeltséggel bír, hiszen Gulácsi Péter, Szoboszlai Dominik, és Willi Orban együttese, az RB Leipzig mérkőzik a Werder Bremennel a Német Kupa elődöntőjében. A második elődöntőre szombat este kerül sor, a Bayern Münchent a sorozatból meglepetésre kiütő Holstein Kiel egy másik nagyágyúval, a Borussia Dormunddal csap össze a fináléba kerülésért. Ezen a mérkőzésen két rendkívül fiatal tréner néz farkasszemet egymással a kispadokról, a 38 esztendős Edin Terzics a jövő héten 33. születésnapját ünneplő Ole Wernerrel méri össze szakmai tudását.

Szombaton azonban már nem a Német Kupáé, hanem a 25%-os élő nyereménynövelő révén a spanyol La Ligában a bajnoki címre pályázó R. Madridé lesz a főszerep, Zidane-ék vendége a szívós kiscsapat Osasuna az Alfredo Di Stéfano stadionban. Addigra a királyi gárdánál már tudni fogják, hogy alakult a délutáni Elche–Atlético Madrid találkozó, a győzelem azonban kötelező a pamplonaiak ellen, bármit is játsszon a városi rivális! Másnap is maradunk Spanyolországban, méghozzá a korábban rangadónak számított Valencia CF-FC Barcelona találkozóra, melyen Messiék valamelyest feledtethetik a Granada elleni csúfos hétközi hazai vereségüket.

Vasárnap kora délután még egy, az online sportfogadás szempontjából különösen csábító focimeccset rendeznek, glasgow-i Ibrox stadionban kerül sor a Rangers-Celtic skót örökrangadóra – Gerrardék bajnoki címe már biztos, mint ahogy a Kelták ezüstérme is, a skót FA-kupából pedig mindkét együttes idejekorán kiesett, így tulajdonképpen ez lesz a 2020-2021-es idény utolsó nagy mérkőzése Skóciában, amit a sportfogadás rajongóinak is kár lenne kihagyni!

Az igazán elszántaknak pedig ajánljuk a kötésben fogadás lehetőségét, hiszen – többek között a fent ajánlott – mérkőzéseket kombinálva akár 30%-kal megnövelt nyereményeket söpörhetnek be az online fogadás révén.