Online sportfogadás: Ha kedd és szerda, akkor BL!

március 16, 2021

Négy kiadó hely maradt a Bajnokok Ligájában a legjobb nyolc között és a keddi, illetve szerdai meccseken el is kelnek ezek a helyek. Az Unibet szokás szerint két szuper promóciót indított a BL-meccsek apropóján és a klasszikus értelmében vett online sportfogadás mellett nem árt ezeket is sorra venni.

A Bajnokok Ligája tippjátékban 8 millió Ft nyereményalapért játszhatunk és most lehetőség van egy második tippsor megadásához is. Ehhez csak annyit kell tennünk, hogy az első tippelés után legalább 1500 Ft értékben kötünk egy fogadást tetszőleges BL-meccsre.

Emellett 1500 Ft értékű ingyenes élő fogadás is nálunk landol, ha előtte legalább 3500 Ft értékben kötünk egy fogadást Fogadásépítővel egy általunk favorizált Bajnokok Ligája találkozóra.

Persze nem maradhatnak el a speciális oddsok sem, melyek között válogatva ígéretes sportfogadás opciókra lelhetünk. Érdemes ezeket rendszeresen figyelni, hiszen nem csak a Bajnokok Ligájára, hanem Európa Ligára és más izgalmas meccsekre is itt találjuk a legjobb oddsok gyűjteményét.