Online sportfogadás: Hajnali bostoni randevúk

június 8, 2022

Nem kellett sokáig várni a 2022-es NBA nagydöntő első vaskosabb meglepetésére, hiszen a Boston Celtics – két hétmeccses párharc után – elvette a jóval pihentebb és hazai pályán egyértelműen esélyesebb Golden State Warriors pályaelőnyét. A lehető legnehezebb úton, a Brooklyn Nets, a címvédő Milwaukee Bucks és a konferenciagyőztes Miami Heat testén keresztül döntőbe jutó keleti csapat óriásit ment az első mérkőzés negyedik negyedében, még a kosárlabda fogadás tapasztaltabb játékosai is csak ámulhattak Al Horford és Derrick White lenyűgöző teljesítményén.

A második összecsapáson már fordult a kocka, többek között Steph Curry, Jordan Poole és Kevon Looney remek játékával a kaliforniai gárda komoly sikert aratott és egyenlített. Az állás tehát 1-1, a csapatok pedig áttették a székhelyüket Bostonba a következő két találkozóra. A TD Gardenben – az Unibet által kínált legjobb oddsok alapján – egyértelműen az NBA rekordbajnokának számító Celtics az esélyesebb, amely két hazai győzelemmel óriási lépést tehetne a végső siker felé.

A zöld-fehérek idei szezonja egészen fantasztikus, csapatként óriásit fejlődött Ime Udoka együttese, miközben a másik oldalon, két évnyi szenvedés után, ismét összeállt a Golden State legendás dinasztiája. Meglehet, hogy ez lesz Draymond Green, KlayThompson, Andre Igoudala és Steph Curry utolsó esélye, hogy még egy aranygyűrűt szerezzenek együtt… Igaz, a fiatalok beérésével adott a lehetőség, hogy jövőre összejöjjön egy újabb Nyerő Széria Steve Kerr legénységének!