Online sportfogadás: Hamilton nyolcadszor vagy Verstappen először?

december 10, 2021

Következik a Forma 1 2021-es idényének csúcspontja, a szezon utolsó futama, amelyen kiderül, hogy ki nyeri meg a világbajnoki trófeát. Max Verstappen egész évben vezette a pontversenyt, ám a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton végig ott lihegett a nyomában, a legutóbbi versenyhétvégén pedig utol is érte riválisát. A két pilóta tehát pontazonossággal fordul rá a célegyenesre, következhet a végső hajrá. A képlet egyszerű: aki előrébb végez az Abu Dhabi Nagydíjon, az lesz a világbajnok! A számolgatás ideje tehát lejárt, tövig kell nyomni a gázt: az oddsok alapján Hamilton az esélyesebb, ám az F1 fogadás rajongói jól tudják, hogy Verstappent sem szabad leírni. 

A mindent eldöntő versenyhétvégére egy különleges ajánlattal is készültünk, ami csak tovább fokozza az amúgy is tetőfokára hágó izgalmakat: fogadj legalább 3500 Ft értékben az Abu Dhabi Nagydíj időmérőjére vagy magára a futamra és egy 1500 Ft értékű ingyenes fogadás üti a markodat – ezt a lehetőséget kár lenne kihagyni!

Az ünnepi időszak megannyi meglepetést tartogat a sportfogadás megszállottjainak az Unibet adventi kalendáriumának és a különböző promócióknak hála. Advent harmadik vasárnapjának legfőbb attrakciója a Real Madrid-Atlético Madrid találkozó, amelyre most 25%-os élő nyereménynövelővel köthetsz fogadást, sőt, akár 6 millió Ft is a tiéd lehet, ha részt veszel a madridi derbi aranygól tippjátékában és eltalálod az első gólt szerző játékos nevét, valamint a találat pontos idejét!

Nézd élőben a Blancók és a Matracosok rangadóját az Unibet TV-n, a BetStream szolgáltatásnak hála pedig még egy élő fogadás megkötéséhez sem kell levenned a szemedet a képernyőről.