Online sportfogadás: Hangolódjunk rá a vb-re!

november 7, 2022

Ilyen még soha nem történt a futball (fogadás) történetében: nem nyáron rendezik meg a labdarúgó vb-t! A 2022-es katari torna ugyanis novemberben és decemberben zajlik majd, amikor a vendéglátó országban elviselhető hőség uralkodik, Magyarországon pedig a hideg, de rövid nappalok a megszokottak. Sebaj, legalább lesz idő és kedv meccset nézni, más elfoglaltság nem vonhatja el senki figyelmét, hiszen késő délelőttől egészen kora éjszakáig tart majd az összecsapások sora, legalábbis a csoportkör ideje alatt. 

Összesen 64 mérkőzést rendeznek a tornán, amelyek kapcsán mind-mind a legjobb oddsok közül válogathatsz, sőt, most egy igazán különleges versenyben is részt vehetsz. Tippeld meg rosszul (!) az összes vb-meccs eredményét! Elsőre talán egyszerűnek tűnhet a feladat, ugyanakkor egy vb-n mindig megannyi meglepetéscsapat és váratlan eredmény borzolja a kedélyeket – alighanem Katarban sem lesz ez másképp!

Mely csapatok ellen ne fogadj? Az oddsok alapján Brazília, Argentína és a címvédő Franciaország a legesélyesebbek a végső győzelemre, de Anglia, Spanyolország, Németország, valamint az egyre jobb formába lendülő Hollandia is esélyesként várhatja a találkozók nagy részét. A felsorolt válogatottakból kerülhetnek ki a torna egyéni díjazottjai is: az Aranycipőre a legjobb támadók, míg az Aranykesztyűre a legkiválóbb hálóőrök ácsingóznak, de a legtöbb gólpasszt kiosztó játékos személye is lehet fogadás tárgya!

A móka november 20-án kezdődik, a Katar-Ecuador találkozóval – ne maradj le!