Online sportfogadás: Harc a továbbjutásért

október 3, 2022

A válogatott szünet után folytatódik a Bajnokok Ligája, és mivel már a harmadik fordulóban járunk, egyre komolyabbá válik a küzdelem a továbbjutásért. Kedden rögtön több olyan találkozót rendeznek, amely akár a tavaszi folytatást is döntően befolyásolhatja.

A játéknapot vizsgálva nyilvánvalóan kiemelkedik az Inter és a Barcelona mérkőzése, látva ugyanis, hogy a Bayern milyen módon emelkedik ki ebből a csoportból, könnyen lehet, hogy az olasz és a spanyol gárda két egymás elleni mérkőzése dönt majd a kvartett második helyéről. A csapatok ellentétes előjelekkel készülnek a meccsre, hiszen az Inter egy AS Roma elleni vereségből érkezik, míg a Barca 1-0-ra verte a hétvégén a Mallorcát. Ugyanakkor a hazai pálya miatt talán az olaszok az esélyesebbek - épp a sok ellentétes szempont miatt tartjuk ezt a foci fogadás egyik legizgalmasabb aktuális eseményének. 

Ahogy megszokhattátok, a BL mindig érdekesebb az Unibettel: válaszolj helyesen minden kérdésre és vidd el a részed a 8 millió Ft-os nyereményalapból!

Nálunk a többi meccsre is a legjobb oddsok kíséretében fogadhattok. Izgalmasnak ígérkezik például a Tottenham és a Frankfurt mérkőzése, hiszen a D csoport talán a legkiegyensúlyozottabb négyes, és jelenleg mindkét együttesnek három pontja van. Emellett pedig a Liverpool és a Rangers találkozóját sem kell lebecsülnünk, már csak azért sem, mert remek hangulat várható az Anfielden. 

Ünnepeld a nagy meccseket és vedd ki a részed az Unibet grandiózus promóciójából: sportfogadás, kaszinó, élő kaszinó, póker és bingó: most minden játszik! Tedd próbára a tudásodat mind az öt területen, gyűjts minél több sorsjegyet és nyerj készpénzt, HexaPro-jegyeket, valamint ingyen pörgetéseket a heti nyereménysorsolásokon. Sőt, később a tiéd lehet a főnyeremény, egy Tesla Model Y is!