Online sportfogadás: Harmadszor is meglepetést okoz a Villarreal?

április 27, 2022

Nem is kérdés, hogy a Bajnokok Ligája elődöntőinek két párharca közül melyik az alulértékeltebb, ugyanakkor sportfogadás szempontjából jóval kiszámíthatóbbnak ígérkezik a Liverpool-Villarreal párosítás. A papírforma alapján talán le sem kellene játszani a mérkőzéseket: mindkét találkozón diadalmaskodik a Liverpool, amely az oddsok alapján nem csak az elődöntős párharc megnyerésére hajt rendkívül jó eséllyel, de a BL-trófea elhódítására is. 

A „sárga tengeralattjárót” azonban nem szabad ilyen könnyen leírni, gondoljunk csak a Juventus és a Bayern München elleni párharcokra, ahol még a futball fogadás rutinos rajongói is a spanyolok továbbjutása ellen tippeltek. Unai Emery azonban mindkétszer remekül meccselt és megérdemelten juttatta a legjobb négy közé az Európa Liga címvédőjét. Ráadásul az európai kupaporondon egyszer már Jürgen Klopp Liverpoolja fölé kerekedett Emery aktuális csapata, gondoljunk csak a 2016-os, Liverpool-Sevilla EL-döntőre!

Vajon képes lesz hasonló bravúrra a Villarreal is? Fogadj legalább 2000 Ft értékben a Liverpool-Villarreal BL-mérkőzésre és egy 2000 Ft értékű ingyenes fogadás üti a markodat, amelyet felhasználhatsz egy csütörtöki Európa Liga vagy Konferencia Liga meccsre!

A BL-elődöntők után, csütörtökön folytatódik a futball dömping, hiszen az Európa Ligában is négycsapatosra zsugorodott a mezőny. A legjobb oddsok alapján a Glasgow Rangerst fogadó RB Leipzig és az Eintracht Frankfurtot vendégül látó West Ham United a legesélyesebbek a végső győzelemre, de egy német házidöntő vagy egy szigetországi angol-skót párharc is nagyot szólna a fináléban!

A sors furcsa fintora, hogy az Európa Konferencia Ligában legalább ugyanilyen patinás gárdák jutottak be az elődöntőbe: a Feyenoord-Marseille, Leicester City-AS Roma párharcokból kerül majd ki az új sorozat első győztese!