Online sportfogadás: Hazai pályán kell továbbjutni

július 13, 2022

Van ezeknek a nyári európai kupaselejtezőknek egy sajátos hangulata. A forróság elől menekülve a szurkolók szívesen választják ezeket a meccseket, miközben persze a játék színvonala még sokszor nem az igazi. A Fradi múlt heti, Tobol elleni első meccséről sem lehet azt állítani, hogy felhőtlen szórakozás lett volna, ám mi most a legjobb oddsok társaságában és nagy lelkesedéssel készülünk a visszavágóra. A Groupama Arénában minden bizonnyal közel teltház és jó hangulat várja majd a gárdákat, Staniszlav Csercseszovék pedig a győzelemre hajtanak majd.

Te pedig kockázatmentes élő fogadás használatával minimalizálhatod a rizikót: köss egy élő fogadást legalább 3000 Ft értékben, és ha nem is jön be a tipped, bónuszpénz formájában visszakapsz 3000 Ft-ot. De nem ez az egyetlen nyerő ajánlat; fogadj szerdán legalább 2000 Ft értékben egy európai labdarúgó kupaselejtezőre és egy 2000 Ft értékű ingyenes fogadás üti a markod!

A foci fogadás immáron jó pár napja komoly izgalmakat jelent a női Európa-bajnokság tekintetében is. A C csoportban az első fordulót követően mindegyik csapat 1 ponttal áll, így itt a továbbjutás szempontjából egy győzelem óriási jelentőséggel bír majd: a hollandok tűnnek az esélyesnek Portugália ellen, Svédország pedig Svájccal szemben gyűjthet pontokat.

Holnap az első fordulóban nagy vereséget szenvedő Olaszország Izland ellen próbálhat majd meg javítani, de az online fogadás szempontjából minden bizonnyal a Franciaország-Belgium meccs lesz az izgalmasabb.