Online sportfogadás: Hova igazol C. Ronaldo?

július 6, 2022

Talán még a héten kezdődő Bajnokok Ligája, illetve Európa Konferencia Liga selejtezőknél is jobban lázban tartja a labdarúgás rajongóit és a futball fogadás kedvelőit a portugál klasszis ügye. A világsztár manchesteri hazatérése felemásra sikeredett: CR7 temérdek gólt szerzett, többször győzelemre vezette a csapatot, ugyanakkor sem a hazai, sem a nemzetközi porodon nem jöttek az eredmények, sőt…

A nyári uborkaszezonban fel is röppent néhány kósza hír, miszerint Ronaldo másodszor is elhagyná szeretett klubját és meg sem állna… Nos, igazából senki nem tudja, hogy hová is tart Portugália büszkesége: több olasz klub neve is felröppent, a Napoli és az AS Roma keretében is akadna hely Ronaldónak, az „örök városban” nagy vonzerő lehet José Mourinho neve, a luzitán tréner pedig szívesen látná honfitársát a csapatban, azonban a fizetési igényével mindkét gárdának meggyűlne a baja. Az Unibet által kínált legjobb oddsok alapján a Chelsea csapata tűnik befutónak, míg a Bayern München meredek, de lehetséges opció.
Lothar Matthaus „szexinek” tartaná, ha minden idők egyik legjobbja Bajoroszágba igazolna, más kérdés, hogy a busás fizetéseket szűkmarkúan osztó vezetőség ehhez mit szólna.

Ronaldo nevelőegyesülete, a Sporting is bekerült a kalapba, a népmesei hazatérésnek bizonyosan örülnének a lisszaboni szurkolók – bár az oddsok nem feltétlenül ezt sugallják, mi a Sporting vagy az AS Roma mezében néznénk meg leginkább a világ legjobb hetesét!