Online sportfogadás: Idegenbeli bravúrra van szükség a Szeged-Veszprém duótól

március 30, 2022

Itt az idő, hogy a legnagyobb meccseken merülj el a kézilabda fogadás rejtelmeiben! A férfiak számára is elkezdődik a 2021-2022-es Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza, méghozzá négy bivalyerős párosítással: a csoportkör négy legjobb csapata, a Kiel, az Aalborg, a Barcelona és a Kielce már biztosan ott van a legjobb nyolc között, ellenfeleik kiléte azonban egyelőre még ismeretlen.

Az Elverum-Paris SG párosítás végkimenetelének megtippelésekor az oddsok is a segítségünkre lehetnek: nem sok kétség férhet a franciák továbbjutásához, a BL leggazdagabb csapata lehet majd a Kiel vendége a negyeddöntőben. A Montpellier-Porto párharc ennél jóval kiegyensúlyozottabb, nehéz eltalálni a győztes kilétét, mindenesetre a Kielce elégedett lehet a sorsolással, Fortuna a lengyelek pártjára állt.

A Pick Szeged ilyesmivel aligha vádolhatná a szerencse istennőjét… A Tisza-partiak útja ugyanis a bivalyerős Flensburgon keresztül vezethet a legjobb nyolc közé – ahol a Barcelona várja őket –, ráadásul Bánhidi Bence nem lehet ott a németországi odavágón. A „Kékek” eddig nyolc alkalommal néztek szembe a Flensburggal, hat vereség, illetve egy-egy döntetlen és győzelem a mérlegük. Itt bizony bravúrra lesz szükség!

A Telekom Veszprém helyzete valamivel rózsásabb, igaz, a bakonyiak is lemaradtak csoportjuk első két helyéről, ám a Vardar 1961 elleni mérkőzést illene megnyernie a Final Fourra pályázó „Építőknek”. Az észak-macedónok elleni mutatójuk tizenegy győzelem, négy döntetlen és öt vereség, ráadásul ötmérkőzéses nyerő szériában vannak Momir Ilic tanítványai. Igaz, a sikerek egy részét még a Vardart jelenleg dirigáló David Davisszel érte el a Veszprém. A párosítás győztesére a tavalyi döntős Aalborg gárdája vár!