Online sportfogadás: Idegenben most nem jó az iksz

július 27, 2022

„Több mint egy meccs” - hallottuk ezt sokszor a Ferencváros - Slovan párharc első felvonása előtt, és minden bizonnyal ez nem is volt túlzás. Ismerjük a két együttes történelmét, illetve azt is, hogy a Fradi számára immáron elvárás a jó nemzetközi szereplés. Az első meccsen azonban mégsem jött össze a győzelem, hiába lett meg a vezetés, a Slovan fordított, így idegenben kell kiharcolni a továbbjutást. Az online sportfogadás világában fellelhető oddsok alapján szoros meccsre lehet számítani.

Szokás szerint a BL-meccsekre mindig remek ajánlatokkal készülünk. Köss egy fogadást szerdán legalább 2000 Ft értékben egy európai labdarúgó kupa selejtezőre és egy 2000 Ft értékű ingyenes fogadás landol nálad, amit csütörtökön már be is válthatsz! Emellett kockázatmentes élő fogadás is a rendelkezésre áll a Slovan – Fradi alatt: köss egy legalább 3000 Ft értékű élő fogadást, és ha nem is jön be a tipped, 3000 Ft-ot visszatérítünk bónusz formájában. 

A foci fogadás izgalmas eseménye lesz még a női foci Eb második elődöntője is. Anglia nagyon simán nyerte a kedd esti találkozót Svédország ellen, így a házigazda lesz majd az egyik finalista. A mai két elődöntős közül Németország tradicionális nagy csapatnak számít a nőknél, míg Franciaország korábban nem mindig volt ilyen erős, de a klubsikerek után nem meglepő az ittlétük.