Online sportfogadás: Igazi sportdömping vár hétvégén

november 12, 2021

Utolsó hazai mérkőzését játssza a magyar labdarúgó-válogatott a 2022-es katari világbajnokság selejtezői során: a Puskás Arénában San Marino lesz az ellenfél, az oddsok alapján pedig fölényes hazai sikerre és gólzáporra tippelhetnek a futball fogadás szerelmesei. Hazánk nemzeti tizenegyén kívül, Olaszország, Anglia, Franciaország, Belgium és Hollandia legjobbjai is pályára lépnek pénteken és szombaton – sajnálatos módon nem egymás ellen…

A labdarúgás mellett, más sportágban is reménykedhetünk a honi sikerekben: a Ferencvárosi TC és a Győri Audi ETO KC ellentmondást nem tűrően menetel a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A zöld-fehér csapatok eddig egyszer sem találtak legyőzőre, a nyerő széria pedig a hétvégén is folytatódhat. Fogadj legalább 3000 Ft értékben a két magyar klub találkozóira vagy bármely másik Bajnokok Ligája vagy EHF Európa Liga mérkőzésre és egy 3000 Ft értékű ingyenes élő fogadás üti a markodat!

A Formula-1 2021-es szezonja nem okozott csalódást: az előző idényekkel ellentétben, ebben az évben szó sincs totális Lewis Hamilton dominanciáról, sőt. A hétszeres világbajnok jelenleg csak a második helyen áll a pontversenyben, amelyet Max Verstappen vezet: a Red Bull versenyzőjének még négy futamot kell sikeresen abszolválnia, hogy maga mögött tartsa a Mercedes nagymenő pilótáját. Vajon sikerül a fiatal hollandnak ez a bravúr?

Az F1 fogadás izgalmainak fokozására egy különleges promócióval készültünk, amelyben meg kell tippelned a Brazil Nagydíj győztesét. Az Interlagos-i futam az utolsó tengerentúli versenyhétvége, mielőtt a Közel-Kelet szupergazdag országai felé veszi útját a „száguldó cirkusz”. Fogadj legalább 3500 Ft értékben a Brazil Nagydíj időmérőjére vagy magára a futamra és egy 1500 Ft értékű ingyenes fogadás üti a markodat – ezt a lehetőséget kár lenne kihagyni!