Online sportfogadás: Indul a csoportkörös meccsdömping a foci vb-n!

november 21, 2022

Nem a házigazdáról szólt a katari vb vasárnapi nyitómérkőzése: Ecuador legjobbjai egyetlen félidő alatt lezártak minden fontos kérdést, így három ponttal vezetik az A jelű kvartettet. Persze, ez még önmagában semmit sem jelent, hiszen a csoport két nagyobb neve – Hollandia és Szenegál – csak ma kezdi meg szereplését. Futball fogadás szempontjából mindenképpen ez a második játéknap legnagyobb durranása, igaz, Anglia bemutatkozása is csemege lehet, habár ennek kapcsán mindenkit az foglalkoztat, hogy a „háromoroszlánosok” hány gólt vágnak Iránnak. A napot az USA-Wales csörte zárja – az oddsok alapján amerikai siker várható. Fogadj kötésben a mérkőzésekre és zsebelj be akár 30%-kal megnövelt nyereményt!

Kedden ismét debütál egy-két végső győzelemre hajtó nemzeti tizenegy: Argentína és Szaúd-Arábia összecsapásán dél-amerikai gála várható, míg Franciaország Ausztrália ellen kezdheti meg a menetelését az aranyérem – és ezáltal a címvédés – felé. Dánia megismételné az Európa-bajnokságon nyújtott teljesítményt, ennek első áldozata Tunézia lehet… A harmadik játéknap legkiélezettebb találkozója Mexikó és Lengyelország randevúja lehet: amelyik csapat behúzza a három pontot, óriási lépést tesz a továbbjutás felé. A legjobb oddsok – egy hajszállal, de – a közép-amerikai gárda sikerét vetítik előre.
Az Unibet elképesztő ajánlatok és bónuszok egész garmadájával vár a foci vb ideje alatt: lépj be a szurkolói zónába és próbálj ki mindent! Első lépésként válaszolj helyesen tippjátékunk kérdéseire és máris egy 12 ezer Ft értékű ingyenes fogadás ütheti a markodat! Egy győztes szelvény összerakásához óriási segítséget nyújt a megújult Fogadásépítő, míg megannyi meglepetés sportfogadás bónusz valósággal az öledbe hullhat, ha szerencsés vagy – a vb ideje alatt bármi megtörténhet!