Online sportfogadás: Indul az Európa Liga és az IEM Katowice

február 17, 2021

A Bajnokok Ligája után még két nagy sportesemény is indul a héten. A második számú európai labdarúgó kupában a legjobb 32 csapat méri össze az erejét, illetve most rendezik az év egyik legnagyobb Counter-Strike: Global Offensive bajnokságát, az IEM Katowicét.

Az EL több, mint két hónap után tér vissza a képernyőkre csütörtök este 18:55-kor, ezzel együtt pedig rengeteg sportfogadás opció közül lehet választani. A legjobb oddsok széles választéka mellett speciális oddsok is rendelkezésre állnak, érdemes szétnézni ezek között.

Az IEM Katowice csoportkörei szintén csütörtökön kezdődnek és az esport egy olyan szegmens az online sportfogadás világán belül, ami egyre dinamikusabban fejlődik. Erre reflektál az Unibet a megújult streaming szolgáltatásával: most még gyorsabban, még pontosabb adatokat kaphatsz olyan népszerű CS:GO csapatokról, mint például az Astralis, a Na’Vi és a Ninjas in Pyjamas. Természetesen így azokat a meccseket is könnyebben tudod követni, amire fogadtál. Ha pedig lemaradtál az előzetes fogadásról, akkor az élő fogadás is rendelkezésedre áll.