Online Sportfogadás: Indul az NBI és a szezon első kupadöntőjét is láthatjuk vas

február 23, 2018

A hétvégén rajtol az NBI tavaszi szezonja és így már teljessé vált a paletta, ami a különböző nemzeti bajnokságokat illeti. Természetesen a magyar pontvadászat küzdelmei mellé is a legjobb oddsok dukálnak és az élő fogadás sem maradhat ki a repertoárból – ez utóbbi az NBI-es meccsek kiszámíthatatlansága miatt különösen jól jöhet.

Az NBI tavaszi rajtja kapcsán egy igazán jó promócióval is készültünk, amelyben ha részt veszel, akkor csapatod minden gólja után 1000 Ft ingyenes fogadás ütheti a markod. A részleteket a linkre kattintva találod: https://hu1.unibet.com/promotions/sportsbook-promotions/match-of-the-week

Persze érdemes átfutni a topligák programját is, hiszen a sok rangadó mellett számtalan olyan mérkőzést is rendeznek, amelyek sportfogadás szempontjából meglehetősen kecsegtetőek. Arról se feledkezzünk meg, hogy vasárnap a szezon első kupadöntőjét rendezik: Angliában az Arsenal és a Manchester City a Ligakupa fináléjában lép majd pályára. Minden adott hát ahhoz ezen a hétvégén is, hogy belevesd magad az online sportfogadás világába!