Online sportfogadás: Indulnak a topligák, folytatódik a darts vb

december 28, 2022

Alig ért véget a karácsony, máris újra a sportvilág irányítja a mindennapjainkat, hiszen újraindul a klubfutball. Elsőként szokás szerint a Premier League rajtolt el, most azonban már a francia és a spanyol csapatok is elkezdik gyűjtögetni a pontokat. 

Egy pillanatra azonban térjünk még vissza Nagy-Britanniába, ugyanis a Manchester City a Leeds Uniteddel csap össze szerda este - ennél jobb ajánlólevél pedig nem is kell a foci fogadás szakértői számára. Jesse Marsch személyében egy kifejezetten ambiciózus edző ül a Leeds kispadján, a City-t pedig mindig jó nézni. Ráadásul az Arsenal győzelme miatt Pep Guardiola csapata lépéskényszerben van. 

A legjobb oddsokkal készülünk a francia és a spanyol meccsekre is. A világbajnok Lionel Messi a Paris SG színeiben a Strasbourg ellen tér vissza, a szezont remekül kezdő Lens pedig a Nice ellen próbálja folytatni a jó sorozatát. 

Több meccs, nagyobb nyeremény: köss egy előzetes fogadást kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!

Mindeközben a darts vb-n is zajlanak az események, ráadásul a szerdai meccsek nagy izgalmakat, és igen sok 180-at ígérnek: Gary Anderson a mindig veszélyes Chris Dobey, Michael Smith pedig a német Martin Schindler ellen lép majd a tábla elé. És bizony egyik meccsen sem zárhatjuk ki a meglepetést.