Online sportfogadás: Ingyenes tippjátékok hétvégéje

január 31, 2020

Az egész világot lázban tartja az 54. Super Bowl, ahol egy biztos: hosszú sorozat szakad meg. A Kansas City Chiefs ötven év után jutott be a fináléba, míg a San Francisco 49ers ugyan 2013-ban hajszálon múlott, hogy felüljön az amerikaifutball vastrónjára, legutóbb 1995-ben vésették fel a nevüket a hőn áhított trófeára. Az Unibet széles kínálattal várja a sportfogadás szerelmeseit, a Chiefs – 49ers meccsre több mint 690 fogadás lehetőséget nyújt. Ha szeretnéd még izgalmasabbá tenni a döntőt, lehetőséged van részt venni a Super Bowl tippversenyben is, ahol akár 7,5 millió forint ütheti a markodat!

Madridi rangadót rendeznek a La Liga 22. fordulójában, ahol a listavezető Real Madrid a meglepetésre csak ötödik helyen álló Atletico Madridot fogadja a Bérnabeuban. Az oddsok hazai sikert várnak, ám a „Királyi Gárda” 2012-ben győzte le utoljára hazai pályán rendezett bajnokin Diego Simeone csapatát. Vajon most megtörik az átok? Tippeld meg helyesen az első gólszerző személyét, valamint az első gól percre pontos idejét és nyerj akár 1 millió forintot!

Múlt héten újra elindultak az NBI küzdelmei, a Fradi pedig tovább is növelte az előnyét a MOL Fehérvárral szemben. A legutóbbi forduló során többször is borult a papírforma, csak a Ferencváros és a Mezőkövesd hozta a „kötelezőt”. Vajon most is lesznek meglepetések? Fogadj legalább hármas kötésben NBI-es meccsekre és 25%-os nyereménynövelőt adunk neked a Fogadásépítőhöz! Ezt felhasználhatod egy tetszőleges labdarúgó meccsre.