Online sportfogadás: Innen már minden ajándék

január 25, 2023

A magyar férfi kézilabda-válogatott a negyeddöntőbe jutással elérte a kitűzött célt, így innentől kezdve minden siker ráadásnak számít. A mieinknek persze nem lesz egyszerű dolga a legjobb nyolc között Dánia ellen, az oddsok nem Chema Rodríguez csapatának győzelmét jósolják. Ugyanakkor ez a csapat már többször bizonyította, hogy képes bravúrt elérni a topcsapatok ellen. Az online fogadás szakértőinek érdemes azonban figyelni a többi negyeddöntőre is, hiszen akár a német-francia, akár a norvég-spanyol kifejezetten izgalmas párosításnak tűnik. 

Nem szabad szem elől tévesztenünk a futballvilágot sem, hiszen az angol Ligakupában már az elődöntőknél járunk, és könnyen összejöhet egy igazi rangadó a döntőben. Ehhez a Manchester Unitednek a Nottingham Forrestet, a Newcastle-nek pedig a Southamptont kell felülmúlnia. A Szarkák egy 1-0-ás győzelemmel már közelebb is kerültek ehhez, a United viszont most kezdi az elődöntőt. 

Ha érdekelnek az angol futball mérkőzései, ne hagyd ki ezt a remek ajánlatot: köss egy előzetes fogadást kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!

És persze az Australian Open is zajlik még a héten. Csütörtökön a női elődöntőkre kerül majd sor, és könnyen lehet, hogy egy nagy klasszis visszatérésének lehetünk majd szemtanúi. Victoria Azarenka ugyanis 2013 után nyerheti meg újra a tornát, és ehhez már csak két lépcsőfokot kell megtennie. Az elődöntőben a kazah Elena Rybakina lesz az ellenfele, Azarenka pedig egyáltalán nem lesz esélytelen. A másik ágon pedig Magda Linette és Aryna Sabalenka csatázik majd a fináléba kerülésért. 

Az Australian Openre ráadásul egy kihagyhatatlan ajánlattal készülünk: vegyél részt az Australian Open apropóján indított fogadás bajnokságunkban, ahol a legjobb 50 játékos 8 millió Ft extra nyereményen osztozik a bajnokság végén!