Online sportfogadás: Irány a jég!

október 13, 2021

Az NFL szezon már javában dübörög a tengerentúlon, most pedig újabb major sport alapszakasza kezdődik. Jégkorong fogadás rajongók, figyelem: indul a 2021-2022-es NHL idény! A csapatokra ismét 82 mérkőzés vár az alapszakaszban, megannyi lehetőséget biztosítva ezzel arra, hogy – a legjobb oddsok alapos átnézése után – megkösd a neked tetsző fogadást. Sőt, most egy extra promócióval is kedveskedünk, ugyanis egy élő fogadás megkötése után, máris tiéd lehet a 25%-os élő nyereménynövelő!

Szívesen követnéd a kedvenc csapatod jégen nyújtott teljesítményét sportfogadás közben? Az Unibet TV-n – sok más sportág mellett – az NHL idény összes mérkőzését élőben nézheted, ráadásul még a fogadás idejére sem kell levenned a szemed a képernyőről, így tényleg egyetlen fontos pillanatról sem maradsz le!

A kézilabda fogadás kedvelői sem panaszkodhatnak a héten, hiszen folytatódik a Bajnokok Ligája: szerdán és csütörtökön a férfiak, míg szombaton és vasárnap a nők csoportmérkőzései zajlanak majd. A Pick Szeged és a Telekom Veszprém csütörtökön, a Ferencváros szombaton, míg a Győri Audi ETO vasárnap lép pályára – az oddsok alapján mind a négy honi csapat győzelmére jó esély mutatkozik.

Az NFL-ben az Arizona Cardinals nyerő szériája eddig töretlen, eddig még egyszer sem botlottak J.J. Watték. Kövesd te is a példájukat: válaszolj meg napi egy kérdést, majd zsebeld be a helyes válaszért járó jutalmat. Ingyenes pörgetések és fogadások, valamint komoly pénznyeremény vár rád – erről nem érdemes lemaradni!