Online sportfogadás: Irány az Eb-nyolcaddöntő!

június 23, 2021

A csoportkör szerdai lezárultával kialakul a legjobb 16 mezőnye az Európa-bajnokságon, a mai játéknap előtt nyolc olyan válogatott van, amely (legalább félig) tisztában van saját leendő párosításával. Először az E csoportban dőlnek el a még nyitott kérdések, a szentpétervári Svédország–Lengyelország találkozón a csoportot vezető skandinávoknak egy döntetlen is elég lenne a biztos továbbjutáshoz, Lewandowskiék viszont kizárólag győzelem esetén reménykedhetnek. Ugyancsak a három pont a célja a Luis Enrique-féle spanyol válogatottnak, amely Sevillában Szlovákia legjobbjai ellen lép pályára – nagy kérdés, kinyílik-e végre a hispán gólzsák, vagy marad a meddő mezőnyfölény, ami az eddig egy ponttal többet szerzett Hamsíkék megelőzéséhez bizony kevés volna.

Amint az E csoport sorskérdései eldőltek, elkezdhetünk hangolódni a kettős magyar futballünnepre: Magyarország válogatottja Münchenben a németek ellen egy győzelemmel kiharcolhatja a továbbjutást, miközben Budapesten a világbajnok Franciaország az Európa-bajnoki címvédő Portugáliával csap össze. Szenzációs mérkőzésekre van kilátás a halálcsoportban, ahol tényleg bármi, és annak ellenkezője is megtörténhet! Érdemes a tornával kapcsolatban kihasználni online sportfogadás promóciónkat is, mellyel 1500 Ft ingyenes élő fogadás szerezhető, legalább két fogadási opció kiválasztásával – ebben a meccsözönben ez a feltétel igazán könnyedén teljesíthető.

Akiben pedig az Eb-csoportkör vég után is marad némi szufla futball fogadás terén, annak rendelkezésére áll a Copa América csoportkörének 4. fordulója: az éjjel Ecuador–Peru, majd Brazília–Kolumbia meccsekre kerül sor a B csoportban. Neymarék idei legerősebb ellenfelükkel kerülnek szembe, ráadásul a kolumbiaiakat egy igazi rutinos öreg róka, Reinaldo Rueda vezényli a kispadról, aki bármikor képes egy meglepő újításra; a fiatal ecuadoriak célja az utolsó, kieső helyről való elmozdulás, a meccs pedig egyúttal a két nemzeti csapat egyaránt argentin szövetségi kapitányának párharca miatt is emlékeztes maradhat. A peruiak mestere, Ricardo ’El Tigre’ Gareca, és az ecuadoriak trénere, Gustavo Alfaro egykor, a ’90-es évek elején, három évtizeddel ezelőtt az argentin élvonalban a pályán is többször szembetalálkozott egymással…