Online Sportfogadás: Irány Oroszország!

október 6, 2017

Csütörtökön elkezdődtek a világbajnoki selejtezők, jövő hét közepére pedig már majdnem teljes lesz a vb résztvevő országok listája (teljes képet értelemszerűen csak a pótselejtezők után kapunk). Az viszont már biztos, hogy a magyar válogatott nélkül rendezik majd az oroszországi világbajnokságot, de még két selejtezőn pályára lép majd a magyar csapat. Szombaton az ellen Svájc ellen, amely a csoportelsőségért küzd, majd kedden a Feröer-szigeteket fogadjuk itthon.

A Svájc elleni meccsnek számunkra már nincs tétje, ezért is döntöttünk úgy, hogy akkor mi adunk neki. Nézd meg a promóció részleteit, hiszen 1500 forint értékű ingyenes elő fogadás ütheti a markod! https://hu1.unibet.com/promotions/sportsbook-promotions/football-weekend-offer-2

Bár még messze van a jövő nyár, nálunk már akár most köthető fogadás a jövő évi világbajnokságra. Érdemes megnézni ezeket az opciókat, mert szokás szerint a legjobb oddsok állnak rendelkezésedre.

Ami pedig a többi hétvégi eseményt illeti, a megszokott bőséges kínálat várja nálunk az online sportfogadás szerelmeseit!