Online sportfogadás: Ismét a klubfutballé a főszerep

október 15, 2021

Véget ért a válogatott szünet, ám a futball fogadás kedvelői aligha lélegezhetnek fel, hiszen máris dübörögnek tovább a topligák, nem is akármilyen rangadókkal. A Lyon-Monaco, a Lazio-Inter, a Juventus-AS Roma, a Leverkusen-Bayern München és a Barcelona-Valencia összecsapás is komoly izgalmakkal kecsegtet, ráadásul a mérkőzéseket élőben nézheted az Unibet TV-n! A BetStream szolgáltatás jóvoltából pedig az élő fogadás megkötéséhez sem kell levenned a szemedet a képernyőről, így tényleg semmiről nem maradsz le!

Ráadásul, az imént felsorolt meccsek közül kettőre is 25%-os nyereménynövelővel fogadhatsz! A Serie A két rangadójáról van szó, ám Itáliától nyugatabbra is akad egy összecsapás, amely helyet kapott a promócióban: a Paris SG-Angers meccsről van szó. A párizsi csapat Ligue 1 első nyolc fordulójában egészen elképesztő nyerő szériába került. Most te is követheted a példájukat: válaszolj meg napi egy kérdést (talán éppen a Paris SG meccsére vonatkozóan), majd zsebeld be a helyes válaszért járó jutalmat. Ingyenes pörgetések és fogadások, valamint komoly pénznyeremény vár rád – erről nem érdemes lemaradni!

Tombol a hokiidény a tengerentúlon: a héten elkezdődött az NHL 2021-2022-es szezonja, a csapatokra pedig nem sok pihenő vár a 82 meccses alapszakaszban. Még nem fogadtál NHL-összecsapásra idén? Itt az ideje megtenned, hiszen egy élő fogadás megkötése után, rögtön bezsebelheted a 25%-os élő nyereménynövelőt. Válogass a legjobb oddsok közül és hagyd, hogy az NHL forgataga téged is magával ragadjon!