Online sportfogadás: Ismét izgalmas párharcok a BL-ben

február 20, 2023

A Bajnokok Ligája már múlt héten visszatért a téli szünetből, a következő napokban pedig valóban beindul a nagyüzem, legalábbis a párosítások tekintetében mindenképpen. Mindkét játéknapon két remek ütközetre kerül majd sor, és bár tudjuk, hogy két meccset kell lejátszani az egyes párharcokban, óriási a jelentősége van annak, hogy ki utazhat majd előnnyel a visszavágóra. 

Kedden az Eintracht Frankfurt és a Napoli lép pályára a hipszterkedvenc párosításban. Luciano Spalletti csapata egészen remekül szerepel a Serie A-ben, a pontelőnyük már most jelentős, és természetesen az európai porondon is nagyot szeretnének alkotni. A legjobb oddsok szakértői akár már lefutottnak is ítélhetnék ezt a párosítást, pedig a Frankfurt tavaly is bizonyította, hogy képes meglepni erős csapatokat. 

A csúcsmeccs kedden a Liverpool és a Real Madrid találkozója lesz. A Pool az eddigiekhez képest jó formába került az elmúlt hetekben, a Real Madrid pedig ugyan túl van néhány kínos pontvesztésen, az utóbbi meccseken magabiztosan gyűjtöte be a három pontot. Nem véletlenül ez a foci fogadás egyik kiemelt esemény a héten. 

Ha mindkét csapat érdekel, fogadj rájuk együtt, hiszen nagyobb nyeremény ütheti a markod: köss egy előzetes fogadást kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!

Természetesen szerdán sem fogunk unatkozni. A Porto az Inter ellen folytatná eddig meglepően jó európai szereplését, a RB Leipzig pedig a Manchester City-t próbálja majd meglepni. Pep Guardiola együttese ismét pontot hullajtott a Premier League-ben, így megint távolabb kerültek az Arsenaltól, de azért még nincs veszve semmi. Azt pedig régóta tudjuk, hogy a City végre szeretne révbe érni a BL-ben is. 

A Bajnokok Ligája mérkőzéseit ismét egy remek ajánlattal tesszük még izgalmasabbá: válaszolj helyesen mindegyik kérdésre, és vidd el a részét a 10 millió Ft nyereményalapból.