Online sportfogadás: Ismét meglepetést okozhat Unai Emery?

május 2, 2022

Mi mással kezdhetnénk a hetet, ha nem focival, hiszen a hét legelső napján több topligában is pályára lépnek a csapatok. Kezdjük szokás szerint a Premier League-gel, ahol hétfő este a Manchester United a Brentfordot fogadja. A Unitednél minden bizonnyal már csak azt várják, hogy érjen véget ez a szezon, és Erik ten Haggal, valószínűleg igencsak felfrissített kerettel új lapot tudjanak nyitni. A négybe kerülésre már nagyon minimális esélyük van, a top 6-os pozíciót viszont még védeni kell, ehhez pedig kellemes ellenfél lehet a tabella 14. helyén álló Brentford. 

A Bundesligában is két izgalmas meccs vár a foci fogadás szerelmeseire, mi pedig természetesen a legjobb oddsokat kínáljuk ezekhez. Az Eintracht Frankfurtnak nagyon jó esélye van az EL-döntőre, a bajnoki szereplésükön pedig látszott is, hogy főként erre koncentráltak. Ettől függetlenül fontos lesz a számukra a harmadik helyezett Leverkusen elleni meccs is. Utóbbinak egyik riválisa a BL-indulásért az RB Leipzig, akik a Mönchengladbach ellen igyekeznek majd begyűjteni a három pontot. 

Kedd este jön az egyik BL-elődöntő visszavágója. A Liverpool hazai pályán 2-0-ra nyert az Unai Emery által irányított Villarreal ellen. A spanyol együttes eddig egyértelműen a Bajnokok Ligája meglepetéscsapat volt, a sorozatban egy kivételével az összes hazai meccsüket megnyerték, így Kloppék sem mehetnek biztosra. 

A BL-estékre a klasszikus értelemben vett sportfogadás mellett ezúttal két különleges ajánlattal is készülünk. Az ingyenes BL-tippjátékunkban akár 8 millió Ft extra készpénz landolhat nálad, ha helyesen válaszolsz az összes kérdésre plusz Luka Modric aláírt mezét is megnyerheted, ha BL-meccsekre fogadsz  – ráadásul előzetes és élő fogadás megkötésével egyaránt részt vehetsz ebben az ajánlatban.