Online sportfogadás: Itáliai ébredés, szigetországi rangadó

január 4, 2023

Angliában és Franciaországban már láthattunk bajnoki mérkőzéseket az új évben, most pedig a futball fogadás olaszimádó képviselői dörzsölhetik elégedetten a tenyerüket: indul a Serie A, méghozzá nem akármilyen találkozókkal. Mind a húsz olasz élvonalbeli gárda pályára lép szerdán: az AC Milan meccse nyitja a 16. játéknapot, amelyet az Inter és a Napoli csörtéje zár le. De ne rohanjunk ennyire előre, akad jó pár csapat, amelyről érdemes egy-két szót ejteni.

A patinás klubok közül a két római egyesület nem büszkélkedhet a jó formájával: a Lazio esetében a kiscsapatok ellen is benne lehet a vereség, míg az AS Roma komoly mélyrepülésbe kezdett. Vajon elfáradt José Mourinho és a Farkasok kapcsolata? A Bologna ellen lesz esélye a javításra a bordómezeseknek – az oddsok a fővárosiak pártján állnak. Az Atalanta szintén lefelé zuhan a tabellán, zsinórban három zakót gyűjtöttek a bergamóiak. Mindeközben, a szezont nyögvenyelősen kezdő Juventus elkapta a fonalat és a Napoli nyomába eredt. Az égszínkék déli csapat előnye nyolc pont a táblázaton a második helyezett AC Milannal szemben, az Inter ellen azonban elhullajthatnak néhány pontot Luciano Spallettiék.

A Premier League és a legjobb oddsok kéz a kézben járnak: szerdán a Tottenham a legnagyobb játékerőt képviselő gárda, csütörtökön azonban érkezik a Chelsea és a Manchester City csörtéje. A londoniak gyors lejtmenetben vannak, míg a címvédő némi győzelmi kényszert érezhet, hiszen az Arsenal menetelése igencsak magabiztosnak tűnik. Hiába a hazai pálya, nem a Chelsea a találkozó esélyese…

Fogadj kötésben a Serie A és Premier League legerősebb csapatainak találkozóira és zsebelj be akár 30%-kal nagyobb nyereményt!