Online sportfogadás: Izgalmak a Premier League-ben

május 16, 2022

Az angol bajnokság ezúttal sem hagy cserben minket. Jó szokásához híven a Premier League egészen az utolsó fordulókig igen izgalmasan alakul. Most is két olyan mérkőzés vár minket a hét elején, amelyeknek még a BL-helyezések szempontjából is kiemelt jelentősége van. A jelenleg ötödik helyen álló Arsenal a Newcastle vendége lesz hétfő este. Sokáig úgy tűnt, az Ágyúsok viszonylag simán behúzhatják majd a negyedik helyet, ám a Tottenham elleni vereség megnehezítette a dolgukat. Ahhoz, hogy ne kerüljenek lépéshátrányba, mindenképpen nyerniük kell majd a középmezőnyben tanyázó Newcastle ellen. 

Kedden pedig a Liverpool tartaná életben a bajnoki reményeit. Ha Kloppék esetleg nem szereznének pontot a Southampton ellen, a Manchester City már most ünnepelhetne, minden más esetben az utolsó fordulóra marad a döntés. Megnehezítheti viszont a Vörösök dolgát, hogy egy pontszerzéssel a Southampton matematikailag is bebiztosíthatja a bentmaradást.

Több meccs, nagyobb izgalom: válassz több találkozót, fogadj kötésben, és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt! 

A hét elején folytatódik a jégkorong vb is. Hétfőn a francia-német európai rangadó rendkívül fontosnak ígérkezik a továbbjutás szempontjából, míg Finnország és az Egyesült Államok csörtéje régi nagy összecsapás a hoki világában. Kedden is lesznek izgalmasnak ígérkező meccsek a jégkorong fogadás szempontjából, Dánia Olaszország ellen erősítené meg a továbbjutó pozícióját, és hasonló lehet a célja a cseh válogatottnak is Ausztria ellen, bár ott egy győzelemmel még az osztrákok is beleszólhatnának a nagyok dolgába.

A legjobb oddsok mellett egy extra lehetőséget is kínálunk erre az eseményre: az 1500 Ft Fogadásépítővel tett fogadásaid után 1500 Ft ingyenes fogadás üti a markod!