Online sportfogadás: Izgalmas EL és BL-párharcok

március 8, 2023

Tovább folytatódik a küzdelem a tavaszi folytatásért az európai kupákban, így aztán a hétközi foci fogadás sem maradhat el. A BL-ben egyik hátralévő párharc sem számít lefutottnak, az EL-ben pedig nulláról indulunk. És végre, egy magyar csapatnak is szoríthatunk ebben a szakaszban, a fiatalabbnak gyakorlatilag először adatik ez meg. 

No de ugorjunk még vissza szerdára, hiszen a BL-ben igazi gigászok várnak a továbbjutásra, viszont a legtöbbek számára még a kiesés is reális forgatókönyv. A Bayern München 1-0-ás előnyből fogadja a Paris SG-t, ez alapján pedig könnyen azt mondhatnánk, hogy a németek az esélyesek, ám a bajor együttes magához képest bukdácsol az elmúlt időszakban, a franciáknál pedig Lionel Messi is csatasorba állhat - ezzel együtt az általunk ajánlott legjobb oddsok szerint német továbbjutásra számíthatunk. Ezzel párhuzamosan érdemes azért átkapcsolni a Tottenham és a Milan találkozójára is, ahol az egyre jobb formában lévő londoniak 1-0-ás hátrányból próbálnak felállni. 

Ha mindkét meccs érdekel, fogadj rájuk együtt: köss egy előzetes fogadást kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!

Csütörtökön pedig a Ferencváros mérkőzése lesz a csúcsesemény. A Fradi hatalmas bravúrt bemutatva jutott tovább a csoportból, ám a Bayer Leverkusen képében nem kapott könnyű ellenfelet a Csercseszov-gárda, igaz, rosszabbul is járhattak volna a zöld-fehérek. Rég tudjuk, hogy a magyar bajnok képes meglepetést okozni, idegenben pedig egy-egy kontra akár végzetes is lehet a németek számára. 

Használd a Fogadásépítőt és vágj zsebre 25%-kal megnövelt nyereményt!