Online sportfogadás: Izgalmas kontinensbajnoki hatos hétvégére

június 25, 2021

Szombaton a Wales–Dánia nyolcaddöntővel végre elkezdődik az Európa-bajnokság várva várt egyenes kieséses szakasza, majd folytatódik még aznap este a londoni Wembley-ben az Olaszország–Ausztria párharccal. Vasárnap Budapesten Hollandia–Csehország találkozóra kerül sor, a hetet pedig földrészünkön a sevillai Belgium–Portugália rangadó zárja. Fantasztikus meccsekre van kilátás, melyek tiszteletére mi is dedikált promócióval készülünk a futball fogadás rajongóinak kedvezendő: ez az Eb-Aranygól tippjáték, melynek keretében a mérkőzések első gólszerzőjének, illetve az első találat percre pontos idejének eltalálásával komoly nyeremények söpörhetők be!

A fentiek közül leginkább várt találkozó persze a belga-portugál, melynek sporttörténeti jelentősége sem csekély: akármilyen hihetetlen, a két nemzeti csapat világ-, vagy Európa-bajnokságon még sosem találkozott, holott az 1930-as kezdetek óta 18 meccsen mérték össze erejüket a két ország legjobbjai, egészen kiegyenlített mérleggel – a gólkülönbség (egyelőre) 22-21 a belgák javára, hét döntetlen mellett azonban a portugálok hat, míg a belgák csak öt győzelemmel dicsekedhetnek.

Amint véget ér Sevillában ez a nevezetes találkozó, folytatódik Brazíliában a Copa América csoportköre az utolsó fordulóval. Az élő fogadás izgalmaira vágyók ismét kiélhetik magukat, hiszen a Brazília–Ecuador, illetve a Venezuela–Peru mérkőzéseket egy időben rendezik, hogy minél igazságosabban dőljön el a B csoport végső sorrendje. Az eddig három győzelmet begyűjtött brazilok biztos csoportelsők, mint ahogy Kolumbia legjobb nyolc közé jutása sem kérdés, a maradék három válogatott közül viszont egynek búcsúznia kell a sorozattól. Neymarék immár tízmeccses nyerő szériát tudhatnak maguk mögött, kérdés, vajon vasárnap megszakad-e a Tite szövetségi kapitány vezetésével 2019 novembere óta tartó nagy sorozatuk?