Online sportfogadás: Izgalmas végjátékok Európa-szerte

május 10, 2021

Zsinórban hat döntetlen, többek között a fővárosi Atlético és Real Madrid ellen, két eltiltott alapember: így várja hétfő esti mérkőzését a Real Betis. A sevillai együttes a védelem algériai oszlopa, Aïssa Mandi, és francia válogatott játékmestere, Nabil Fekir nélkül kénytelen kiállni hazai pályán a Granada ellen, akiktől viszont éppen házi gólkirályuk, a szintén eltiltott Roberto Soldado fog nagyon hiányozni. Igazi háromesélyes, komoly összecsapást láthatunk tehát a La Ligában, melyre játékosaink a legjobb oddsok mellett fogadhatnak.

Hasonlóan kiélezett küzdelemre készülhetünk a Russian Premier League, az orosz élvonal hétfői meccsén, melyen a Szpartak Moszkva az FK Khimkit fogadja – sima hazai győzelem, gondolhatnánk naivan, ha nem ismernénk Jordan Larssonék hullámzó formáját, és nem tudnánk, hogy a középmezőnyben tanyázó Khimki legutóbbi fővárosi túráján bizony alaposan meglepte a Dinamót egy hosszabbításban szerzett győztes góllal! A Szpartak számára a Bajnokok Ligája-selejtezőt érő bajnoki második helyért folytatott versenyben létkérdés a győzelem, a vendégek viszont a Lokomotiv Moszkva korábbi kitűnő játékosa és edzője, Igor Cserevcsenko vezetésével felszabadultan futballozhatnak. Ugyanígy tehetnek a dán bajnoki rájátszásban az FC Nordsjælland ifjú tehetségei is, az Európa legfiatalabb együtteseként számon tartott Tigrisek hétfőn meglepetésre készülnek a 13-szoros bajnok sztárcsapat FC København ellen egy, a futball fogadás érdekeltjei számára is fokozottan érdekes találkozón.

Érdemes azonban az online sportfogadás lehetőségeit kiaknázandó szemügyre venni az alsóbb osztályokban zajló, egyre élesedő küzdelmeket is, a német második vonalban például két, a Bundesligába jutás szempontjából meghatározó összecsapást rendeznek hétfőn: előbb a meglepetésre kupaelődöntőig menetelt Holstein Kiel igyekszik legyőzni a Hannover 96-ot, mellyel az automatikus feljutást jelentő második helyre ugrana a táblázaton, majd a hasonló célokért hajtó Hamburger SV mérkőzik az 1. FC Nürnberggel.